Login


Register | Recover Password
 

Comparator RCA

Red_Button.279212905_std

 

Pasul 1. Introduceti datele corecte si complete in calculatorul RCA; Asteptati sa se genereze ofertele de asigurare ale companiilor de asigurari partenere, preturile fiind in ordine crescatoare, pentru 6 luni sau pentru un an.

Pasul 2. Alegeti cea mai buna oferta RCA (oferta pe care o considerati potrivita nevoilor dumneavoastra).

 

Pasul 3. Selectati modalitatea de cumparare RCA prin:

- PLATA CU CARDUL BANCAR

- PLATA CU OP (ordin de plata/depunere in cont bancar)

- PLATA RAMBURS

- PLATA LA AGENTIILE oneRCA

In functie de modalitatea de plata aleasa de dumneavoastra, pasul urmator este:

3.1 Daca ati optat pentru comandarea politei RCA cu PLATA CU CARD, vei fi directionat in pagina securizata pentru efectuarea tranzactiei si polita de asigurare RCA va fi transmisa automat de catre un operator oneRCA la adresa de e-mail indicata de catre dumneavoastra. Este important ca pana la primirea politei in original, sa printati polita RCA pentru a putea face dovada faptului ca sunteti asigurat. Mentionam ca exemplarul politei printat de dumneavoastra poate fi folosit doar pe teritoriul Romaniei, formularul international livrandu-se gratuit impreuna cu polita originala. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca OnlinePay sau Plationline.

3.2 Daca ati optat pentru comandarea politei RCA cu PLATA CU OP (plata in cont bancar/depunere in cont bancar), dupa salvarea ofertei dorite trebuie sa ne transmiteti dovada efectuarii platii vizata de Banca pe e-mail la adresa suport@oneRCA.ro. Toate comisioanele si spezele bancare in legatura cu plata sunt in sarcina ASIGURATULUI. Dupa transmiterea acesteia, in maxim 30 minute veti fi contactat de catre un operator oneRCA pentru a confirma detaliile si orarul stabilit de livrare, dar si pentru a transmite la adresa de e-mail indicata de dumneavoastra, polita de asigurare RCA. Este important ca pana la primirea politei in original, sa printati polita RCA pentru a putea face dovada faptului ca sunteti asigurat. Mentionam ca exemplarul politei printat de dumneavoastra poate fi folosit doar pe teritoriul Romaniei, formularul international livrandu-se gratuit impreuna cu polita originala.

3.3 In termen de maxim 24 de ore de la confirmare, polita va fi expediata GRATUIT prin serviciul de curierat rapid. Veti primi:

- Polita de asigurare RCA printata pe formularul international tip Carte Verde

- Formular de Constatare Amiabila de Accident

Termenii sunt valabili in cazul zilelor lucratoare – in cazul celor nelucratoare termenul se va prelungi pana la prima zi lucratoare.

3.4 Daca ati optat pentru comandarea politei RCA cu PLATA RAMBURS, veti fi contactat imediat de catre un operator oneRCA care se ocupa special de comanda dumneavoastra, pentru a verifica si confirma datele transmise, urmand ca polita de asigurare RCA printata pe formularul international tip Carte Verde si un formular de Constatare Amiabila sa fie transmise GRATUIT prin serviciul de curierat rapid, iar plata primei de asigurare sa fie efectuata curierului, la primirea politei.

Pasul 4. Toate comenzile transmise si confirmate de catre operatorii oneRCA in zilele lucratoare pana la ora 16:00 vor fi onorate si finalizate cu livrare gratuita in 24 de ore in Bucuresti si 48 de ore in tara. Cele efectuate dupa ora 16:00 si in zilele libere sau in sarbatori legale vor fi onorate si finalizate in prima zi lucratoare cu livrare gratuita in 24 de ore in Bucuresti si 48 de ore in tara de la confirmarea comenzii.

Daca nu sunteti lamurit sau doriti sa va asistam la emiterea unei calculatii RCA, ne puteti suna la numarul 0764.64.64.34

5

order nolvadex canada online order trimox canada online order zithromax canada online order amoxil canada online order cipro canada online order biaxin canada online order aldactone canada online order stromectol canada online order lexapro canada online order zyprexa canada online order motilium canada online order pristiq canada online order Tenormin canada online order estrace canada online order valtrex canada online order azelex canada online order Voltaren canada online order Nexium canada online order Buspar canada online order Keflex canada online order Lotrisone canada online order tofranil canada online order bactrim canada online order proscar canada online order zanaflex canada online order erythromycin canada online order doxycycline canada online order elavil canada online order augmentin canada online order lasix canada online