Login


Register | Recover Password
 

Despre Rent-a-Car

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a putea  inchiria un autoturism ?

Pentru a inchiria un autoturism de la Masina de Inchiriat  trebuie sa indepliniti urmatoarele conditii : varsta minima aceptata este de 21 ani si trebuie sa aveti minim 1 an de la data obtinerii categoriei B.

De ce documente am nevoie la semnarea contractului ?

La semnarea contractului aveti nevoie de un act de identitate (buletin sau pasaport) si de permisul de conducere.

Care sunt pasii unei inchirieri ?

A.Rezervarea

1.    Trimiteti solicitarea prin formularul online, prin e-mail sau telefonic. Solicitarea trebuie sa contina tipul autoturismului, perioada de inchiriere, locatia de predare/preluare si numele clientului. 2.    Un reprezentant HCT Rent face si va transmite o rezervare provizorie care blocheaza masina pentru perioada solicitata. 3. Daca sunteti de acord cu oferta noastra trebuie sa o confirmati in decurs de 48 de ore. Acum aveti o rezervare definitiva.

B.Inchirierea

1.    La data, ora si locatia stabilite in rezervare se livreaza masina (curata si cu plinul facut). La livrare se semneaza contractul de inchiriere, se completeaza fisa de predare-primire a autoturimului si se efectueaza plata. 2. Inchirierea propriu-zisa. Daca apare orice problema puteti sa ne sunati oricand, suntem la dispozitia dumneavoastra 24h/24. 3. La data, ora si locatia stabilite se returneaza masina. Finalul inchirierii este consemnat in fisa de predare-primire, se returneaza garantia si se elibereaza o factura daca a fost solicitata.

Cate persoane pot conduce masina inchiriata, se percep taxe suplimentare ?

Masina inchiriata poate fi condusa de titularul contractului si de alti soferi aditionali indicati in contract. Nu se percep taxe suplimentare pentru soferi aditionali.

Cum se procedeaza in cazul in care doresc sa preiau/predau masina inchiriata la aeroport ?

Un agent de la agentia noastra va va astepta la aeroport cu o pancarta pe care va fi scris numele dvs. Daca doriti puteti semna contractul la aeroport si prelua imediat autoturismul. Daca este prima inchiriere trebuie sa aveti la dvs. fotocopii dupa actul de indentitate si permisul de conducere.

Cum procedez in cazul in care doresc sa prelungesc durata inchirierii ?

Pentru prelungirea duratei de inchiriere trebuie sa luati legatura cu reprezentatii nostrii cu cel putin 24 de ore inainte de data expirarii contractului. Daca masina este disponibila se face un act aditional de prelungire si se plateste noua perioada de inchiriere (plata se poate face la oricare din agentiile Masina de Inchiriat din Bucuresti sau la distanta prin carte de credit / virament bancar).

Ce trebuie sa fac in cazul unui accident rutier sau daca masina are o defectiune mecanica ?

Pe toata durata inchirierii reprezentantii Masina de Inchiriat  va stau la dispozitie. Primul pas este sa ne contactati imediat. Datele de contact le gasiti pe contractul de inchirieri auto. Reprezentatii Masina de Inchiriat va vor oferi asistenta necesara.

In caz de defectiune tehnica beneficiati de asistenta rutiera non-stop, masina la schimb in cazul in care defectiunea nu poate fi remediata imediat.

In caz de accident : conform legislatiei in vigoare, trebuie sa contactati politia în legatura cu orice accident care implica avarii asupra autoturismului si/sau raniri de persoane.  Dupa declararea accidentului trebuie sa obtineti procesul verbal semnat si autorizatia de reparatie de la politie. Dumneavoastra veti obtine de asemenea toate informatiile de identificare ale persoanelor terte implicate in accidentul respectiv.

order nolvadex canada online order trimox canada online order zithromax canada online order amoxil canada online order cipro canada online order biaxin canada online order aldactone canada online order stromectol canada online order lexapro canada online order zyprexa canada online order motilium canada online order pristiq canada online order Tenormin canada online order estrace canada online order valtrex canada online order azelex canada online order Voltaren canada online order Nexium canada online order Buspar canada online order Keflex canada online order Lotrisone canada online order tofranil canada online order bactrim canada online order proscar canada online order zanaflex canada online order erythromycin canada online order doxycycline canada online order elavil canada online order augmentin canada online order lasix canada online