Login


Register | Recover Password

Rent-a-Car

HCT-Consulting-Rent-a-Car

HCT Rent  este o companie de inchirieri auto, in sistem rent a car, care va pune la dispozitie o gama variata de autoturisme care sa va insoteasca, indiferent de destinatia pe care o alegeti. Indiferent de buget, motiv sau cerinte, HCT Rent  este pregatit sa faca fata oricarei cerinte din partea celor care ne calca pragul, punandu-va la dispozitie masini precum: Peugeot, Dacia, Ford, Audi, Volkswagen, Merceds si multe altele, in functie de asteptarile dumneavoastra: economie, spatiu, performante, siguranta sporita.

Echipa HCT Rent  are o vasta experienta pe piata inchirierilor auto, motiv pentru care punem pe primul loc siguranta clientilor nostri. Tocmai de aceea, automobilele pe care le punem la dispozitia clientilor au fost atent selectionate si testate,  au fost intretinute corespunzator si dotate cu cauciucuri specificice in functie de anotimp si au inspectia tehnica facuta cu regularitate.

Grija pe care o acordam detaliilor si clientilor, dar si review-rile pozitive, fac din HCT Rent  un site de inchirieri la care puteti apela cu incredere, si cu garantia ca veti beneficia de masini dotate coresunzator, aflate intr-o stare excelenta, pregatite sa va conduca la destinatia pe care o doriti.

Pe langa siguranta, si confortul joaca un rol important in alegerea unui automobil, noi stim lucrul acesta, si de aceea va oferim automobile cu dotari complete, care sa transforme condusul intr-un moment de relaxare, si care sa multumeasca si cei mai exigenti clienti.

HCT Rent  este varianta ideala daca doriti sa plecati in concediu, sau daca este necesar sa porniti intr-o calatorie de afaceri, indiferent de numarul de persoane sau bagaje, site-ul nostru de inchirieri masini va gasi intotdeauna solutia perfecta pentru ca voi, clientii nostri, sa va bucurati de calatoria pe care v-o planificati.

Ne propunem sa ne diferentiem de concurenta de pe piata prin calitatea serviciilor, prin ofertele bune pe care le propunem si nu in ultimul rand prin profesionalismul de care da dovada personalul nostru.

 

Contact : office@masinadeinchiriat.com

Web : http://www.masinadeinchiriat.com

 

 

Partener :

logo

 

order nolvadex canada online order trimox canada online order zithromax canada online order amoxil canada online order cipro canada online order biaxin canada online order aldactone canada online order stromectol canada online order lexapro canada online order zyprexa canada online order motilium canada online order pristiq canada online order Tenormin canada online order estrace canada online order valtrex canada online order azelex canada online order Voltaren canada online order Nexium canada online order Buspar canada online order Keflex canada online order Lotrisone canada online order tofranil canada online order bactrim canada online order proscar canada online order zanaflex canada online order erythromycin canada online order doxycycline canada online order elavil canada online order augmentin canada online order lasix canada online